Kent u de Gazelle Connect fietsen al?

Een Gazelle e-bike met GPS-protectie én een app, dat is Gazelle Connect. Zo weet je altijd waar je fiets is en heb je inzicht in je fietsgegevens. Ook is er de mogelijkheid tot het afsluiten van een unieke Connect verzekering inclusief pechhulp en 'recovery service'.


Kent u de Gazelle Connect fietsen al?

Kent u de Gazelle Connect fietsen al?

Kent u de Gazelle Connect fietsen al?

Kent u de Gazelle Connect fietsen al?

Kent u de Gazelle Connect fietsen al?


De Gazelle Connect fiets is een elektrische fiets met GPS protectie. Hiermee kan bij diefstal achterhaald worden waar jouw fiets zich bevindt. Neemt iemand jouw fiets mee, dan komt het opsporingsteam, na melding via de Connected app, direct in actie zodat jij zo snel mogelijk je fiets terugkrijgt. Wel zo fijn.


Dat je e-bike goed beveiligd is, is duidelijk zichtbaar ter hoogte van het slot. Hierdoor zal de dief twee keer nadenken voordat hij jouw Gazelle Connect fiets meeneemt. Hij weet immers dat de fiets te traceren is.

De Connect uitvoering is er in de volgende modellen:

- De Gazelle Orange C8 HMB Connect (vanaf €2.899)
- De Gazelle Ultimate C8+ HMB Connect (vanaf € 3.499)
- De Gazelle Grenoble C8 HMB Connect (vanaf €3.199)

Benieuwd geworden? 

Maak snel een afspraak voor een proefrit.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Wij bezorgen uw fiets thuis!

Heeft u een mooie fiets gezien, maar niet de mogelijkheid om deze in de winkel te komen halen? Geen probleem, bekijk de voorraad op de website, laat ons uw wensen weten en wij bezorgen de fiets bij u thuis.

PuurNL HFB e-bike wint AD Fietstest

Het Algemeen Dagblad roept de Gazelle PuurNL HFB e-bike uit tot beste elektrische schoolfiets van het jaar! In de AD Schoolfietstest scoort de e-bike een 8,9! De fiets wordt geroemd om de krachtige ondersteuning, de handige voor- en achterdrager, de geruisloze motor. Verder wordt deze elektrische transportfiets als een comfortabele fiets ervaren. Zo op het eerste gezicht heeft de PuurNL HFB de looks van een klassieke transportfiets. Maar daar houdt elke vergelijking op. Want onzichtbaar voor het oog heeft de Gazelle PuurNL een krachtige Bafang motor in het voorwiel. Zeven versnellingen een een aluminium frame. Met zijn brede banden loopt hij lichter en fiets je extra comfortabel.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00-18.00
Woensdag:  9.00-18.00
Donderdag:  9.00-18.00
Vrijdag:  9.00-18.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving