COVID-19 | MaatregelenDoor de aangekondigde lockdown vanaf 15 december zijn wij genoodzaakt onze winkel te sluiten. Maar niet getreurd de werkplaats blijft open!!

Wat betekent dit voor u:

  • Geen inloop/bezoek in de winkel. De werkplaats is bereikbaar, achterom via de steeg.
  • Maak van tevoren een afspraak voor de reparatie. Dit kan via de mail of telefonisch.
  • U kunt uw fiets afleveren- en ophalen bij de werkplaatsdeur. Betreedt u alstublieft niet de werkplaats, maar wacht tot een medewerker u komt helpen.
  • Heeft u onderdelen of accessoires nodig? Laat het ons weten dan helpen wij u hiermee.

Wegens de maatregelen hebben wij aangepaste openingstijden, wij zijn open dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Heeft u nog vragen, laat het ons gerust weten.

E-mail: info@bosmantweewielers.nl
Telefoon: 072 533 12 41


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Wij bezorgen uw fiets thuis!

Heeft u een mooie fiets gezien, maar niet de mogelijkheid om deze in de winkel te komen halen? Geen probleem, bekijk de voorraad op de website, laat ons uw wensen weten en wij bezorgen de fiets bij u thuis.

Kent u de Gazelle Connect fietsen al?

Een Gazelle e-bike met GPS-protectie Ún een app, dat is Gazelle Connect. Zo weet je altijd waar je fiets is en heb je inzicht in je fietsgegevens. Ook is er de mogelijkheid tot het afsluiten van een unieke Connect verzekering inclusief pechhulp en 'recovery service'.

PuurNL HFB e-bike wint AD Fietstest

Het Algemeen Dagblad roept de Gazelle PuurNL HFB e-bike uit tot beste elektrische schoolfiets van het jaar! In de AD Schoolfietstest scoort de e-bike een 8,9! De fiets wordt geroemd om de krachtige ondersteuning, de handige voor- en achterdrager, de geruisloze motor. Verder wordt deze elektrische transportfiets als een comfortabele fiets ervaren. Zo op het eerste gezicht heeft de PuurNL HFB de looks van een klassieke transportfiets. Maar daar houdt elke vergelijking op. Want onzichtbaar voor het oog heeft de Gazelle PuurNL een krachtige Bafang motor in het voorwiel. Zeven versnellingen een een aluminium frame. Met zijn brede banden loopt hij lichter en fiets je extra comfortabel.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00-17.00
Woensdag:  9.00-17.00
Donderdag:  9.00-17.00
Vrijdag:  9.00-17.00
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving